Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

TI ΛENE TA NYXIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑ



Νύχια και υγεία: Διαβάστε τα σημάδια
Γνωρίζατε  ότι τα νύχια σας μπορούν  να αποκαλύψουν ενδείξεις για τη γενική υγεία σας; Ένα άγγιγμα του λευκού εδώ, μια ρόδινη χροιά εκεί ή μερικός κυματισμός ή εξογκώματα μπορεί να είναι ένα σημάδι της ασθένειας στο σώμα. Προβλήματα στο ήπαρ, στους πνεύμονες, στην καρδιά  μπορούν να εμφανιστούν στα νύχια σας. Διαβάστε για να μάθετε τα πρώτα μυστικά  που μπορούν να αποκαλύψουν τα νύχια σας.
Ωχρά Νύχια
Πολύ ωχρά νύχια μπορεί μερικές φορές να είναι ένα σημάδι της σοβαρής ασθένειας, όπως:
·        Αναιμία
·        Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια
·        Ηπατική νόσο
·        Υποσιτισμό
Λευκά Νύχια
Αν τα νύχια είναι συνήθως άσπρα με πιο σκούρα στεφάνια, αυτό μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα στο συκώτι, όπως ηπατίτιδα. Επίσης μπορεί να υποδηλώνει ίκτερο, ένα άλλο σημάδι   προβλήματος του ήπατος.
Κίτρινα Νύχια
Μία από τις πιο κοινές αιτίες των κίτρινων νυχιών είναι μια μυκητιασική λοίμωξη. Καθώς η λοίμωξη επιδεινώνεται, η κοίτη του νυχιού μπορεί να υποχωρεί, και τα νύχια μπορεί να πυκνώσουν και να καταρρεύσουν. Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα κίτρινα νύχια μπορεί να δείχνουν μια πιο σοβαρή κατάσταση, όπως σοβαρή ασθένεια του θυρεοειδούς, πνευμονοπάθεια, διαβήτη ή ψωρίαση.
Μπλε Νύχια
Νύχια με γαλαζωπή απόχρωση μπορεί να σημαίνει ότι το σώμα δεν παίρνει αρκετό οξυγόνο. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει πρόβλημα των πνευμόνων, όπως το εμφύσημα. Ορισμένα προβλήματα καρδιάς μπορεί να συνδέονται με μπλε νύχια.
Κυματοειδή Νύχια
Εάν η επιφάνεια του νυχιού είναι κυματιστή ή με λακκούβα, αυτό μπορεί να είναι ένα πρώιμο σημάδι της ψωρίασης ή φλεγμονώδους αρθρίτιδας. Ο αποχρωματισμός των νυχιών είναι συνήθης, το δέρμα κάτω από το νύχι μπορεί να φαίνεται κοκκινωπό-καφέ.
Ραγισμένα ή Διαχωρισμένα Νύχια
Τα ξηρά, εύθραυστα νύχια με ρωγμές ή διασπάσεις έχουν συνδεθεί με τη νόσο του θυρεοειδούς. Ρωγμές ή διάσπαση σε συνδυασμό με μια κιτρινωπή απόχρωση είναι πιο πιθανόν να οφείλεται σε προσβολή από μύκητες.
Πρησμένα Νύχια
Αν το δέρμα γύρω από το νύχι εμφανίζεται κόκκινο και πρησμένο, αυτό είναι γνωστό ως η φλεγμονή της πτυχής νυχιών. Μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του λύκου ή άλλου συνδετικού ιστού. Η μόλυνση μπορεί επίσης να προκαλέσει ερυθρότητα και φλεγμονή της πτυχής νυχιών.
Σκούρες γραμμές κάτω από το νύχι
Οι σκούρες γραμμές κάτω από το νύχι, πρέπει να διερευνηθούν το συντομότερο δυνατόν. Μερικές φορές προκαλούνται από μελάνωμα, την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου του δέρματος.
Μασημένα Νύχια
Το να τρώτε τα νύχια σας μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από μια παλιά συνήθεια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ένα σημάδι του επίμονο άγχους και θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τη θεραπεία. Το δάγκωμα των νυχιών ή η επιλογή τους έχει επίσης συνδεθεί με ψυχαναγκαστική-καταναγκαστική διαταραχή. Εάν δεν μπορείτε να  το σταματήσετε, αξίζει να συζητήσετε με το γιατρό σας.
_________________________________________________________________
Τι σας προτείνουμε για να βελτιώσετε την υγεία των νυχιών σας από ΜΕΣΑ πρωτίστως  αλλά και από έξω;
21050 18 493 και 6938 979 887
Ενημερωθέιτε για το ειδικό πακέτο  προϊόντων ΥΓΙΗ ΝΥΧΙΑ που προσφέρουμε στα μέλη του Club ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου